Schroeder Kringloop opent Zorgdiscounter in filiaal Kerketuinen

Op maandag 17 juli gaan de deuren officieel open van de Zorgdiscounter van Schroeder Kringloop die in het filiaal van de Kerketuinen gevestigd wordt. Allerlei spullen met betrekking tot zorghulpmiddelen kan men hier vinden. Dit is al de derde Zorgdiscounter voor Schroeder Kringloop, zowel het filiaal in Loosduinen als op de Leyweg hebben er al een. Naast de Zorgdiscounter zijn ze druk bezig om in de toekomst in dit filiaal meubels te laten opknappen. Voor het inleveren van oude meubels is men ook aan de Kerketuinen aan het juiste adres.

Bij Schroeder Kringloop denkt men aan tweedehands spullen brengen en kopen. Wat veel mensen echter (nog) niet weten is de sociaal maatschappelijke functie die bij Schroeder Kringloop heel sterk aanwezig is. Bij diverse locaties van Schroeder Kringloop zijn verschillende projecten, waarbij mensen die door verschillende redenen in de problemen zijn geraakt, weer op een leerzame manier de maatschappij in worden geholpen.

Diverse projecten
Schroeder Kringloop geeft zowel mensen en spullen een tweede kans. Zo is er in het filiaal van de Leyweg een naai-atelier waar met begeleiding allerlei reparaties worden uitgevoerd aan onder andere kleding. In het filiaal van Loosduinen zit een fietsenwinkel, waarbij men voor verschillende reparaties aan de fiets langs kan komen. Ook hier wordt deze werkwijze met de juiste begeleiding geleerd. Schroeder Kringloop is steeds meer aan het uitbreiden met diverse projecten en zijn er al veel mensen die van deze dagbesteding graag gebruik maken.

Openingstijden
Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens een kijkje nemen naar het nieuwe gedeelte in het filiaal van de Kerketuinen 21 in Den Haag. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.30-17.30 uur en zaterdag van 10.00-17.00 uur. De koffie staat klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *