Ravensburger komt met nieuwe legpuzzel Wenen

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Het maken van een legpuzzel uit de serie ‘Cities of the World’ van Ravensburger is een feestje. Tijdens het puzzelen blijf je kijken naar de vrolijke tekening van een wereldstad en… steeds ontdek je weer doldwaze dingen. Ook bij de nieuwe legpuzzel van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen is dat het geval. Tekenaar Frans Le Roux heeft de Michaelerplatz, één van de bekendste pleinen van de stad en het paleis de Hofburg, waar je onder andere de keizerlijke appartementen evenals het Sissi museum en de Spaanse rijschool kunt bezoeken, op geheel eigen wijze afgebeeld. Ook onze Amerikaanse vrienden Bob en Nancy zijn natuurlijk weer van de partij op deze puzzel.

Bob en Nancy, twee Amerikaanse toeristen, zijn dol op reizen en op puzzelen! Je vindt ze dan ook terug op alle puzzels uit de serie Cities of the World. Ook in Wenen worden ze weer geconfronteerd met onverwachte situaties. Wat ze precies meemaken op hun reizen? Ja, om dat te weten te komen, dien je eerst de puzzel goed in elkaar te leggen. Pas dan zie je namelijk dat de situatie op de doos anders is dan op de afbeelding van de legpuzzel.

Geheel in eigen stijl
In het maken van een Ravensburger puzzel gaan heel wat plezierige uurtjes zitten. Dat geldt overigens niet alleen voor de puzzelaar, maar ook voor tekenaar Frans Le Roux. Hij reisde af naar Wenen om de tekening zo getrouw mogelijk te maken. Natuurlijk wel helemaal in geheel eigen stijl.
De legpuzzelserie ‘Cities of the World’ van Ravensburger bestaat inmiddels uit verschillende wereldsteden, waaronder Rio de Janeiro, Parijs, Amsterdam, New York en Londen. En… de zomer is nog volop bezig, maar Frans Le Roux is alweer aan het tekenen geslaagd. Vanaf september wordt de serie dan ook uitgebreid met Amsterdam in winterse sferen.

Prijs en verkrijgbaarheid
De legpuzzel Wenen (1000 stukjes) uit de serie ‘Cities of the World’ van Ravensburger is zowel online als bij alle speelgoedwinkels en warenhuizen voor een prijs van ongeveer € 16,00 verkrijgbaar. Meer informatie staat op www.ravensburger.nl.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 5 puzzels verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul bijgaande bon in en stuur deze naar Haagmedia, Zuidlarenstraat 57/ 2.02, 2545 VP Den Haag of mail het antwoord op de vraag naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 14 augustus binnen zijn.

COUPON
Vraag: Uit hoeveel stukjes bestaan de legpuzzel Wenen?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.