Nigel Ogidi Nwankwo (Kolenmijn) DOOR NAAR JONG ADO DEN HAAG!

Nigel Ogidi Nwankwo (18) stroomt als nog door naar Jong ADO DEN HAAG. Nigel zijn wieg stond op de aftrap (jeugdcomplex van ADO DH) als 7 jarige jongentje begon Nigel aan zijn avontuur bij ADO. Dat Nigel als nog mag doorstromen is een droom die uitkomt. Geboren en getogen Hagenaar. Waar wil je liever slagen?  Bij je eigen clubje natuurlijk. Nigel zal starten aan zijn 12de seizoen en is hierdoor 1 van de langst spelende leden van ADO DH.

Dat het besluit later is genomen dan bij andere jeugdspelers vind Stefano van Delden, de zaakwaarnemer van Nigel dan ook meer dan terecht. “Nigel heeft een zwak seizoen gespeeld en niet laten zien wat wel in hem zit. Dit is een grote les voor Nigel die hij nodig had. Wanneer je zolang op een hoog niveau voetbalt dan denk je dat het normaal is maar dat is het niet.
Profsport is een lifestyle en je zal je hele leven volledig moeten inrichten en het gras willen opeten elke training, eerste op de club zijn en  als laatste van het terrein af.  Nigel zal zichzelf moeten laten zien op het veld en ik ben er meer dan van overtuigd dat hij dit ook gaat laten zien.”  Aldus Stefano van Delden de zakenwaarnemer van Nigel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.