Zondag 25 Januari 2015

Armoedebestrijding topprioriteit gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag besteedt in 2015 ruim 62 miljoen euro aan armoedebestrijding, 7 miljoen meer dan in 2014. Per huishouden met een inkomen tot 110% van het sociaal minimum investeert Den Haag daarmee het hoogste... Lees meer

Armoedebestrijding topprioriteit gemeente Den Haag

Het einde van een tijdperk...

Precies een jaar geleden werd bekend gemaakt dat Vroom & Dreesman voornemens was haar vestiging aan de Leyweg in Den Haag te sluiten. In december vorig jaar is dan ook met de uitverkoop begonnen. Zondag 25 janu... Lees meer

Het einde van een tijdperk...

Kleurrijkste Color Run komt naar het Kyocera Stadion

Na het loopsucces van vorig jaar by het Kyocera Stadion, wordt op zaterdagmiddag 6 juni een nieuwe fun-loop gehouden, een Color Run.

Lees meer
Kleurrijkste Color Run komt naar het Kyocera Stadion

Mensen beseffen niet dat dopjes geld waard zijn

Martin Jasper werkt altijd voor goede doelen
Mensen gooien ze gedachteloos weg of, in het gunstigste geval, deponeren ze in de prullenbak. Maar weinig mensen weten dat plastic doppen geld kunnen oplev... Lees meer

Mensen beseffen niet dat dopjes geld waard zijn

Houden van vissen...

Houden van vissen...

Lezersactie: Maak kans op een jaarabonnement!
Nederlanders houden van vissen. Ze zien ze maar wat graag op hun bord, ze vangen ze met een hengel (sportvisserij is een van de meest beoefende recreatievormen in ons land!) en ze houden ze graag in en om het huis, in een aquarium of een tuinvijver. Met name dat laatste aspect staat centraal in het onlangs verschenen nieuwe glossy magazine Houden van Vissen.

Nog maar enkele jaren terug leken aquaria onherroepelijk te verdwijnen uit de Nederlandse huiskamers. Een schooltje neon tetra’s en enkele Sumatraantjes in een bakje met wat waterplanten, boden steeds minder Nederlanders een uitdaging. Maar sinds niet al te kostbare technieken bijvoorbeeld het houden van een mini koraalrif mogelijk maken, compleet met anemonen, ‘Nemo’s’ en poetsgarnalen, vormt een schitterend ingericht aquarium steeds vaker weer dé blikvanger in een modern interieur. Plat vormgegeven aquaria aan de wand of  een volledig glazen kolom met kleurige vissen tussen vloer en plafond en zelfs een vijvertje in de woonkamer zijn niet minder dan een trend. En een fraai aangelegde tuin is niet langer compleet zonder daarin ook een waterwerk. Een vijver met waterval en vissen die zich met de hand laten voeden, of een op oosterse leest geschoeide, strak vormgegeven bassin met koi, de bekende (en vaak kostbare) gekleurde karper.
Nederlanders houden (opnieuw) van vissen…

Uitgeverij Publishing House & Facilities B.V. lanceerde eerder dit jaar een luxe tijdschrift, dat geheel aan het houden van vissen (en andere waterbewoners als kreeftjes en kikkers) is gewijd. Daarin komen de dieren aan de orde, maar ook de inrichting van hun kunstmatige leefomgeving met waterplanten en oeverbegroeiing. Experts delen hun tips met de lezers en enthousiaste visliefhebbers vertellen over hun passie, dat alles geïllustreerd met tot de verbeelding sprekende fotografie.
Het magazine werd dermate goed ontvangen, dat medio augustus j.l. de tweede uitgave op de markt werd gebracht. Houden van Vissen (met als ondertitel: Binnen & buiten) zal voortaan vier keer per jaar verschijnen en is voor € 6,75 te koop in de boekhandel en kiosk en vanzelfsprekend ook in de aquariumhandel, bij tuincentra et cetera.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 8 jaarabonnementen van het magazine Houden van Vissen weggegeven. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar Haagmedia redactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk aanstaande maandag binnen zijn.

MAIL en WIN
Vraag: Wie is de uitgever van het magazine Houden van Vissen?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Advertentie

Lezersacties

 • Nu in de bioscoop - The theory of everything

  Lezeractie: Doe mee en maak kans!De film The theory of everything draait...     Doe mee »

 • Uitslag lezersactie Girls seizoen 3 op dvd

  De onconventionele serie Girls geldt als een van de meest besproken seri...     Doe mee »

 • Uitslag lezersactie Spons op het Droge

  De nieuwste Spongebob 3D film Spons op het Droge gaat over een mysterieu...     Doe mee »

 • SpongeBob 3D film - Sponge op het Droge

  Lezersactie: doe mee en maak kans!De Spongebob 3D film gaat over een mys...     Doe mee »