Dinsdag 22 Juli 2014

Verbeterde plannen voor opknapbeurt Leyweg

Het gebied tussen het Stadskantoor Leyweg en het winkelcentrum Leyweg wordt helemaal opnieuw ingericht. Het voorlopige ontwerp voor de herinrichting is onlangs besproken in de Algemene Raadscommissie. Een aantal su... Lees meer

Verbeterde plannen voor opknapbeurt Leyweg

Zaai een stekkie en oogst applaus!

CultuurStekkie voor fondsenwerving
Ambassadeurs Hadewych Minis en Anna Drijver hebben onlangs het CultuurStekkie gepresenteerd. Het nieuwe DHZ-kweekset voor kruiden is door groenspecialist Pok... Lees meer

Zaai een stekkie en oogst applaus!

Niet alle inbrekers gaan op vakantie

De vakantiemaanden zijn hoogtijdagen voor inbrekers. Na een welverdiende vakantie komt u thuis, maar als u de voordeur opent, is dat in één keer over. Het huis blijkt een enorme ravage en: de inhoud v... Lees meer

Niet alle inbrekers gaan op vakantie

Spectaculaire actiefim Hercules in de bioscoop

Lezersactie: doe mee en maak kans!
Vanaf donderdag 31 juli wordt de spectaculaire actiefilm Hercules in de Nederlandse bioscopen vertoond, in 3D en IMAX 3D, met Dwayne Johnson in de hoofdrol. ... Lees meer

Spectaculaire actiefim Hercules in de bioscoop

Wil jij beginnen met hardlopen?

De wind door je haar, de frisse lucht, de grond onder je voeten en het gevoel van vrijheid: maak het mee tijdens de zesweekse cursus Start to Run.

Lees meer
Wil jij beginnen met hardlopen?

Houden van vissen...

Houden van vissen...

Lezersactie: Maak kans op een jaarabonnement!
Nederlanders houden van vissen. Ze zien ze maar wat graag op hun bord, ze vangen ze met een hengel (sportvisserij is een van de meest beoefende recreatievormen in ons land!) en ze houden ze graag in en om het huis, in een aquarium of een tuinvijver. Met name dat laatste aspect staat centraal in het onlangs verschenen nieuwe glossy magazine Houden van Vissen.

Nog maar enkele jaren terug leken aquaria onherroepelijk te verdwijnen uit de Nederlandse huiskamers. Een schooltje neon tetra’s en enkele Sumatraantjes in een bakje met wat waterplanten, boden steeds minder Nederlanders een uitdaging. Maar sinds niet al te kostbare technieken bijvoorbeeld het houden van een mini koraalrif mogelijk maken, compleet met anemonen, ‘Nemo’s’ en poetsgarnalen, vormt een schitterend ingericht aquarium steeds vaker weer dé blikvanger in een modern interieur. Plat vormgegeven aquaria aan de wand of  een volledig glazen kolom met kleurige vissen tussen vloer en plafond en zelfs een vijvertje in de woonkamer zijn niet minder dan een trend. En een fraai aangelegde tuin is niet langer compleet zonder daarin ook een waterwerk. Een vijver met waterval en vissen die zich met de hand laten voeden, of een op oosterse leest geschoeide, strak vormgegeven bassin met koi, de bekende (en vaak kostbare) gekleurde karper.
Nederlanders houden (opnieuw) van vissen…

Uitgeverij Publishing House & Facilities B.V. lanceerde eerder dit jaar een luxe tijdschrift, dat geheel aan het houden van vissen (en andere waterbewoners als kreeftjes en kikkers) is gewijd. Daarin komen de dieren aan de orde, maar ook de inrichting van hun kunstmatige leefomgeving met waterplanten en oeverbegroeiing. Experts delen hun tips met de lezers en enthousiaste visliefhebbers vertellen over hun passie, dat alles geïllustreerd met tot de verbeelding sprekende fotografie.
Het magazine werd dermate goed ontvangen, dat medio augustus j.l. de tweede uitgave op de markt werd gebracht. Houden van Vissen (met als ondertitel: Binnen & buiten) zal voortaan vier keer per jaar verschijnen en is voor € 6,75 te koop in de boekhandel en kiosk en vanzelfsprekend ook in de aquariumhandel, bij tuincentra et cetera.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 8 jaarabonnementen van het magazine Houden van Vissen weggegeven. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar Haagmedia redactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk aanstaande maandag binnen zijn.

MAIL en WIN
Vraag: Wie is de uitgever van het magazine Houden van Vissen?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Advertentie

Lezersacties

 • Spectaculaire actiefim Hercules in de bioscoop

  Lezersactie: doe mee en maak kans!Vanaf donderdag 31 juli wordt de spect...     Doe mee »

 • John Medley brengt nieuwe single uit

  Lezersactie: doe mee en maak kans!De Haagse volkszanger en entertainer J...     Doe mee »

 • Verwennerij en verplicht ontspannen in de Belgische Ardennen

  Het begon als experiment onder vrienden en bekenden; het organiseren van...     Doe mee »

 • Uitslag lezersactie Omniversum

  Vanaf dinsdag 1 juli draait 'South Pacific, het tropisch onderwaterparad...     Doe mee »