Vrijdag 21 November 2014

Sintoptocht voor de zesde keer door Den Haag Zuidwest

Op zaterdag 22 november zal van 10.30 tot 16.00 uur de grote Sinterklaasoptocht weer door Den Haag Zuidwest trekken. De stoet gaat zoals gebruikelijk weer vijf winkelcentra bezoeken, namelijk de Dierenselaan/Apeldo... Lees meer

Sintoptocht voor de zesde keer door Den Haag Zuidwest

Jongerengemeenteraad Rijswijk stemt in met project tegen racisme

Jongeren van het Stanislas College en het Rijswijks Lyceum vormden afgelopen donderdag voor een keer de gemeenteraad. Zij mochten uit zeven projecten, die discriminatie moeten voorkomen, kiezen. Een film over het o... Lees meer

Jongerengemeenteraad Rijswijk stemt in met project tegen racisme

Bewoners krijgen gelijk van rechter

Kritiek op bestemmingsplan ziekenhuis loont
De  hoogste bestuursrechter in ons land, de Raad van State, heeft vorige week twee bewoners aan de Escam... Lees meer

Bewoners krijgen gelijk van rechter

Zuid-Hollandse leerlingen worden mediawijs

Maar liefst 667 Zuid-Hollandse basisschoolklassen gaan tijdens de Week van de Mediawijsheid (21-28 november) aan de slag met mediawijsheidspel MediaMasters. Tijdens deze levensechte media-ervaring gaan leerlingen u... Lees meer

Zuid-Hollandse leerlingen worden mediawijs

Eerste -Heel Escamp Bakt- een succes!

Dario Fo, ondernemers in de kunst, organiseerde in samenwerking met Jacco Wesdorp van het Roemer Visscher College (RVC) en Els Beekhuis van Stichting MOOI de eerste wedstrijd van 'Heel Escamp Bakt'.

Lees meer
Eerste -Heel Escamp Bakt- een succes!

De Bolle Big in een nieuw jasje

De Bolle Big in een nieuw jasje

In de afgelopen maanden is koffiehuis de Bolle Big grondig en met veel zichtbaar resultaat verbouwd. Zaterdag was er vanaf 's middags twee uur tot 's avonds laat een knallend feest. Met live muziek, een barbecue en drankjes werd deze metamorfose met de vaste klanten gevierd. De Bolle Big heeft zijn nieuwe jas op een passende wijze aangetrokken!

Ruim twee jaar beheren Wout van der Meijde, Sandra en Vanity 'hun' Bolle Big. Dit supergezellig koffiehuis ligt aan de Erasmusweg ter hoogte van de Leyweg. Zeven dagen per week bedienen zijn hun klanten naar alle tevredenheid. Maar om het de klanten nog meer naar hun zin te maken, werd er verbouwd. Kosten noch moeite werden gespaard. Binnen is een ruimte met dartbanen -en tevens rookgelegenheid- gerealiseerd. De buitenkant is compleet gefacelift. En het terras is voorzien van mooie zitbanken met roze kussens en fraaie bloembakken. De Bolle Big nodigt echt uit tot binnenkomen!

Voor het feest waren veel klanten afgelopen zaterdag naar De Bolle Big gekomen. Tientallen waren gekleed in rose T-shirts. Dat was logisch, want roze is de hui(d)skleur van De Bolle Big. De live muziek werd verzorgd door de bekende zanger Peter la Haye. Tevens waren er nog enige gastoptredens.

Voor de toekomst zijn er bij De Bolle Big nog zat plannen zoals klaverjas- en jokermiddagen, darttoernooien en thema-avonden met live muziek. Voor mensen die gezelligheid zoeken, is een bezoekje aan De Bolle Big een ware aanrader!

Foto: De klanten zijn trots op de metamorfose die de Bolle Big heeft ondergaan.
Foto Richard Mulder

Advertentie

Archief doorzoeken

Lezersacties

 • Filly Butterflies veroveren de kinderharten

  Lezersactie: doe mee en maak kans!De schattige gevleugelde Filly Butterf...     Doe mee »

 • Uitslag lezersactie Knorbal

  Nieuw van Ravensburger is Knorbal: een geniaal eenvoudig spel vol actie ...     Doe mee »

 • Knorbal, het pijlsnelle reactiespel van Ravensburger!

  Lezersactie: doe mee en maak kansNieuw van Ravensburger is Knorbal: een ...     Doe mee »

 • Uitslag lezersactie 'Lucht op plat'

  Afgelopen zaterdag werd in duivenwinkel De Zwarte Vogel aan de Schalk Bu...     Doe mee »