Maandag 24 November 2014

Sintoptocht voor de zesde keer door Den Haag Zuidwest

Op zaterdag 22 november zal van 10.30 tot 16.00 uur de grote Sinterklaasoptocht weer door Den Haag Zuidwest trekken. De stoet gaat zoals gebruikelijk weer vijf winkelcentra bezoeken, namelijk de Dierenselaan/Apeldo... Lees meer

Sintoptocht voor de zesde keer door Den Haag Zuidwest

Jongerengemeenteraad Rijswijk stemt in met project tegen racisme

Jongeren van het Stanislas College en het Rijswijks Lyceum vormden afgelopen donderdag voor een keer de gemeenteraad. Zij mochten uit zeven projecten, die discriminatie moeten voorkomen, kiezen. Een film over het o... Lees meer

Jongerengemeenteraad Rijswijk stemt in met project tegen racisme

Bewoners krijgen gelijk van rechter

Kritiek op bestemmingsplan ziekenhuis loont
De  hoogste bestuursrechter in ons land, de Raad van State, heeft vorige week twee bewoners aan de Escam... Lees meer

Bewoners krijgen gelijk van rechter

Zuid-Hollandse leerlingen worden mediawijs

Maar liefst 667 Zuid-Hollandse basisschoolklassen gaan tijdens de Week van de Mediawijsheid (21-28 november) aan de slag met mediawijsheidspel MediaMasters. Tijdens deze levensechte media-ervaring gaan leerlingen u... Lees meer

Zuid-Hollandse leerlingen worden mediawijs

Eerste -Heel Escamp Bakt- een succes!

Dario Fo, ondernemers in de kunst, organiseerde in samenwerking met Jacco Wesdorp van het Roemer Visscher College (RVC) en Els Beekhuis van Stichting MOOI de eerste wedstrijd van 'Heel Escamp Bakt'.

Lees meer
Eerste -Heel Escamp Bakt- een succes!

Pizzeria & Grillroom Deluxe, een ware aanrader

Pizzeria & Grillroom Deluxe, een ware aanrader

Op de Laan van Wateringse Veld aan de buitenkant van winkelcentrum Hoge Veld is Pizzeria & Grillroom Deluxe gevestigd. Deze gezellig ingerichte zaak heeft een frisse uitstraling en biedt de klant veel mogelijkheden; van het per plekke nuttigen van een schotel tot het bezorgen van een pizza. Een bezoekje aan Pizzeria & Grillroom Deluxe is daarom een ware aanrader!

In Pizzeria & Grillroom Deluxe kan de klant voor de heerlijkste gerechten terecht. Schotels, pasta's, pizza's, salades, kapsalon, menu's, broodjes, pita's kunnen met een drankje en ijs genuttigd worden.
De gerechten van Pizzeria & Grillroom Deluxe staan overzichtelijk afgebeeld op een fraaie kleurenfolder. In de folder staat een stempelkaart, waarmee de klant kan sparen voor een gratis pizza. De folder kan elk moment van de dag vrijblijvend afgehaald worden bij Pizzeria & Grillroom Deluxe.

Speciale aanbieding

Bij Pizzeria & Grillroom Deluxe geldt hele jaar door een speciale aanbieding. Op dinsdag en woensdag zijn alle Italiaanse pizza's en pasta's slechts zes euro per stuk. Dat geldt alleen bij afhalen en geldt niet voor feestdagen.

Bezorging
Desgewenst kunnen alle gerechten van Pizzeria & Grillroom Deluxe thuis bezorgd worden. De leveringstijd is snel. Veel bedrijven uit de buurt hebben inmiddels ook hun weg naar Pizzeria & Grillroom Deluxe gevonden.
Het prijsbeleid van Pizzeria & Grillroom Deluxe is scherp en de service staat hoog in het vaandel. “Als onze klanten het naar hun zin hebben, hebben wij het ook naar onze zin!”

Openingstijden
Pizzeria & Grillroom Deluxe is gevestigd aan de Laan van Wateringse Veld 586 in Den Haag. Winkelcentrum Hoge Veld ligt tussen de Limastraat en de Bogotastraat. Tel. 070-3097044. De openingstijden zijn op dinsdag t/m donderdag van 11.00-22.00 uur, op vrijdag van 11.00-23.00 uur, op zaterdag van 12.00-23.00 uur en op zondag van 12.00-22.00 uur. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Zie ook de advertentie op de voorpagina van de ZuidwesterKrant.

Advertentie

Lezersacties

 • Filly Butterflies veroveren de kinderharten

  Lezersactie: doe mee en maak kans!De schattige gevleugelde Filly Butterf...     Doe mee »

 • Uitslag lezersactie Knorbal

  Nieuw van Ravensburger is Knorbal: een geniaal eenvoudig spel vol actie ...     Doe mee »

 • Knorbal, het pijlsnelle reactiespel van Ravensburger!

  Lezersactie: doe mee en maak kansNieuw van Ravensburger is Knorbal: een ...     Doe mee »

 • Uitslag lezersactie 'Lucht op plat'

  Afgelopen zaterdag werd in duivenwinkel De Zwarte Vogel aan de Schalk Bu...     Doe mee »