Dinsdag 30 September 2014

Met korting naar de Ladies Night Den Haag op vrijdag 3 oktober

‘Stimulans om vaker naar ADO Den Haag te gaan’

Honderden belangstellenden, waaronder uiteraard veel vrouwen, brachten een bezoek aan de Pre Party Ladie... Lees meer

Met korting naar de Ladies Night Den Haag op vrijdag 3 oktober

Extra geld voor armoedebestrijding

Den Haag besteedt de komende maanden 2,3 miljoen euro extra aan armoedebestrijding. Ruim 44 duizend Haagse huishoudens met een inkomen tot 110 procent van het wettelijk sociaal minimum profiteren van de extra maatr... Lees meer

Extra geld voor armoedebestrijding

-Dit zijn cijfers waarop we niet trots hoeven te zijn-

Rijswijk scoort slecht bij afvalscheiding
Rijswijk gaat de komende tijd de strijd met (zwerf)afval aanbinden. Het blijkt dat de gemeente binnen Haaglande... Lees meer

-Dit zijn cijfers waarop we niet trots hoeven te zijn-

Kinderpostzegelactie 2014 van start

Vanaf vandaag kunnen de kinderen uit groep 7 en 8 langs de deuren gaan om kinderpostzegels, kaarten en pleisters te verkopen. Met de opbrengst worden kwetsbare kinderen in ontwikkelingslanden en Nederland geholpen.... Lees meer

Kinderpostzegelactie 2014 van start

Gulden Klinker voor Grondige Vlinders

De vrijwilligers van eetbare tuin Grondige Vlinders uit Bouwlust hebben de  Gulden Klinker ontvangen van stadsdeeldirecteur René Baron. Op het binnenterrein van enige flats is een eetbare tuin ontwikkel... Lees meer

Gulden Klinker voor Grondige Vlinders

Pizzeria & Grillroom Deluxe, een ware aanrader

Pizzeria & Grillroom Deluxe, een ware aanrader

Op de Laan van Wateringse Veld aan de buitenkant van winkelcentrum Hoge Veld is Pizzeria & Grillroom Deluxe gevestigd. Deze gezellig ingerichte zaak heeft een frisse uitstraling en biedt de klant veel mogelijkheden; van het per plekke nuttigen van een schotel tot het bezorgen van een pizza. Een bezoekje aan Pizzeria & Grillroom Deluxe is daarom een ware aanrader!

In Pizzeria & Grillroom Deluxe kan de klant voor de heerlijkste gerechten terecht. Schotels, pasta's, pizza's, salades, kapsalon, menu's, broodjes, pita's kunnen met een drankje en ijs genuttigd worden.
De gerechten van Pizzeria & Grillroom Deluxe staan overzichtelijk afgebeeld op een fraaie kleurenfolder. In de folder staat een stempelkaart, waarmee de klant kan sparen voor een gratis pizza. De folder kan elk moment van de dag vrijblijvend afgehaald worden bij Pizzeria & Grillroom Deluxe.

Speciale aanbieding

Bij Pizzeria & Grillroom Deluxe geldt hele jaar door een speciale aanbieding. Op dinsdag en woensdag zijn alle Italiaanse pizza's en pasta's slechts zes euro per stuk. Dat geldt alleen bij afhalen en geldt niet voor feestdagen.

Bezorging
Desgewenst kunnen alle gerechten van Pizzeria & Grillroom Deluxe thuis bezorgd worden. De leveringstijd is snel. Veel bedrijven uit de buurt hebben inmiddels ook hun weg naar Pizzeria & Grillroom Deluxe gevonden.
Het prijsbeleid van Pizzeria & Grillroom Deluxe is scherp en de service staat hoog in het vaandel. “Als onze klanten het naar hun zin hebben, hebben wij het ook naar onze zin!”

Openingstijden
Pizzeria & Grillroom Deluxe is gevestigd aan de Laan van Wateringse Veld 586 in Den Haag. Winkelcentrum Hoge Veld ligt tussen de Limastraat en de Bogotastraat. Tel. 070-3097044. De openingstijden zijn op dinsdag t/m donderdag van 11.00-22.00 uur, op vrijdag van 11.00-23.00 uur, op zaterdag van 12.00-23.00 uur en op zondag van 12.00-22.00 uur. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Zie ook de advertentie op de voorpagina van de ZuidwesterKrant.

Advertentie

Lezersacties

 • Zanger Lex van Someren op Paranormaal Alternatief

  Tijdens het Paranormaal Alternatief dat plaats vindt op 27 en 28 septemb...     Doe mee »

 • Uitslag lezersactie Hubelino knikkerbaan

  Wie herkent het niet? Kinderen die niet meer omkijken naar hun Duplo blo...     Doe mee »

 • Maak met Duplo en Hubelino de mooiste knikkerbanen

  Lezersactie: doe mee en maak kans!Wie herkent het niet? Kinderen die nie...     Doe mee »

 • Gratis naar Ladies Night Den Haag?

  Vrijdag 3 oktober wordt de derde Ladies Night Den Haag georganiseerd. De...     Doe mee »