Nieuw in de wijk: Restaurant Lounge M’n Zus

Afgelopen vrijdag heeft Restaurant Lounge M’n Zus aan de Leyweg (recht tegenover stadsdeelkantoor Escamp) voor het eerst haar deuren geopend. In het voormalige pand van Eet-Feestcafé Zus. Komende vrijdag zal de officiële opening plaatsvinden. Vanaf 17.00 uur tot sluitingstijd zal dan de band Dûh Ooiûvââhs akoestische nummers ten gehore brengen.

“De oude ‘winkel’ hebben we helemaal gestript. Al het oude eruit en nieuwe meubels erin,” aldus de trotse eigenaren vader Ed, moeder Nel en dochter La Toya, die ook eigenaren van ’t (G)oude Gemaal zijn. En dat laatste is hen zeker gelukt. De luxe inrichting van het zitgedeelte, de bar en zelfs het rookverblijf doen warm en gezellig aan. In de zomer kan men op het buitenterras zitten.

Op de menulijst van Restaurant Lounge M’n Zus staan verschillende aantrekkelijke dagschotels, snacks, hamburgers, belegde luxe broodjes, uitsmijters, soepen en twaalfuurtjes. Daarnaast zijn er drankjes zoals koffie, limonades, bier, wijnen en buitenlands en binnenlands gedistilleerd verkrijgbaar. “Maar voor alleen een bakkie koffie, een biertje, een gokje wagen aan de gokkast of een gezellig praatje is men ook welkom. Onze vriendelijke medewerkers staan iedereen te woord!”

Actiemaand
Als openingsstunt is hele maand augustus bij Restaurant Lounge M’n Zus actiemaand. De klanten kunnen dan profiteren van producten tegen gereduceerde prijzen. Een Heineken tapbier kost slechts 1 euro en limonade, een fles Heineken en Binnenlands Gedistilleerd slechts 1,50 per stuk. En wat te denken van een een kippenpoot met Zus saus en een broodje bal voor 1,50 per stuk en een saté met frites voor 5 euro. “Allemaal superaanbiedingen waar je niet omheen kunt!”

Toekomstplannen
Toekomstplannen zijn er genoeg voor Restaurant Lounge M’n Zus. Met regelmaat live muziek, kaart- en bingoavonden en kledingparty’s. Ook het afhuren voor kleine partijen behoort tot de mogelijkheden. Verder is er een samenwerkingsverband met hofstadboekingen en artiestenreizen.
Een bezoek aan Restaurant Lounge M’n Zus is een ware aanrader. “Vrijdag 11 augustus is iedereen welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!”

Openingstijden
Restaurant Lounge M’n Zus is gevestigd aan de Leyweg 1206 in Den Haag. De openingstijden zijn op maandag t/m donderdag van 10.00-22.00 uur en vrijdag en zaterdag van 10.00-24.00 uur. Zondag gesloten. Pinapparaat aanwezig. Website: oudegemaal.nl. Like ook de facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.