Nieuw in de wijk: Mama’s Eethuis

DEN HAAG – Afgelopen week heeft Mama’s Eethuis haar deuren in de Betje Wolffstraat geopend. Een nieuw startende onderneming die uit drie ondernemers bestaat, namelijk moeder Hanim, zoon Cem Sahin en dochter Damla. Bij Mama’s Eethuis wordt gewerkt volgens een open keuken concept en worden alle bestellingen dagelijks ‘onder de neus’ van de klant vers gemaakt!

“Ons idee is een eethuis met gezonde, verse Turkse en Chinese gerechten. Daarnaast zullen wij in de ochtenden voor mensen die heel snel eten willen ophalen, verse pannenkoeken, Turkse deegjes en broodjes gezond bereiden. Voor de lunch staan bij ons gepofte aardappels, salades en wokgerechten op het menu. Ons onderscheidend vermogen is dat onze gerechten vers, gezond en betaalbaar zijn. De prijzen van onze gerechten beginnen vanaf € 2,00 en lopen op tot maximaal € 8,00. Dit concept is in de omgeving uniek en daarom achten wij onze locatie erg aantrekkelijk voor de buurtbewoners.”

“Daarnaast is in de omgeving een middelbare school, een filiaal van Albert Heijn en deze week een sportcampus aanwezig. Wij verwachten hierbij heel veel studenten aan te trekken, omdat onze locatie eenvoudig te voet dan wel te fiets is bereikbaar. Kortom, wij verwachten heel veel passanten en klanten uit de buurt. Parkeerproblemen of hinderlijk verkeer voorzien wij niet, aangezien het merendeel van onze klanten te voet dan wel te fiets zal komen.”
Voor de smulpapen onder ons is een bezoekje aan Mama’s Eethuis een ware aanrader!

Openingstijden
Mama’s Eethuis is gevestigd aan de Betje Wolffstraat 173 (hoek Rhijnvis Feithlaan) in Den Haag. De openingstijden zijn op maandag t/m zondag van 08.00 tot 22.00 uur.


Mama1w2417

1 reactie

  1. Pingback: Mama's Eethuis in de Betje Wolffstraat werd door Baldewsingh geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *