Michiel Martens services: een unieke fietsenwinkel

Een half jaar geleden opende Michiel Martens zijn unieke fietsenwinkel in het Zicht in Den Haag (Bouwlust en Vrederust). “Wij leveren frames van Argon 18 of Intec en bouwen deze op tot een complete superfiets, helemaal samengesteld naar de wens van de klant. Het maakt niet uit of het een race-, triatlon-, baan-, single speed of MTB-fiets is. De nadruk ligt op de sportieve fiets, maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw stadsfiets kan men bij ons terecht. We sleutelen met liefde aan uw fiets,” aldus een enthousiaste Martens.

Maar nog unieker is het feit dat men bij Michiel Martens services een DHZ-plek kan huren. Dit is een doe-het-zelf werkplek, waar de klant zelf zijn fiets in elkaar kan zetten, repareren of onderhouden. “We werken met standaard frames en componenten. Veel onderdelen voor onderhoud en reparatie zijn bij ons op voorraad net als sturen, zadels en binnen- en buitenbanden. Maar mensen die liever eigen onderdelen willen (laten) monteren, kunnen deze ook meenemen.”

Doe-het-zelf werkplekken zijn per uur te huur, inclusief gereedschap van Facom en Cyclus, een fietslift, perslucht en een tablet. Momentsleutels, wielrichters, pers- en frees-gereedschap zijn te huur tegen een kleine meerprijs. Het grote assortiment bestaat louter en alleen uit A-merken.

Fietswinkel Michiel Martens services is een luxe werkplaats van deze tijd. Fris ingericht met de kleuren rood, wit en zwart. Het stoffige imago is er af. “De tijden zijn veranderd. Kom gerust eens vrijblijvend langs om te kijken. Michiel Martens services is de plek, die u altijd al zocht!”

Contact
Michiel Martens services is gevestigd aan Het Zicht 114 in Den Haag. Gratis parkeren voor de deur. De openingstijden zijn op maandag, woensdag en zaterdag van 08.30-17.30 uur en op donderdag van 16.30-21.00 uur. Andere dagen en tijden kunnen op afspraak.
Tel. 06-51804509, e-mail: fiets@michielmartens.nl, website: www.michielmartens.nl, facebook: Michiel Martens services

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.