De Marathon nu ook te zien in het theater

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Na het succes van de film is De Marathon nu ook te zien in het theater, met originele muziek van Thomas Acda. De filmhit veroverde vele harten en is vertaald naar een musical die de must-see van het seizoen wordt genoemd. Herkenbaar, tragikomisch en oer-Hollands.

Gerard, Nico, Kees en Leo – vier Rotterdamse garagemonteurs – sleten tot voor kort hun dagen met moorkoppen, bier en klaverjassen. Als Gerards garage failliet dreigt te gaan, komen de mannen op het lumineuze idee om gesponsord de marathon te lopen. 42 kilometer voor de heren met een conditie van nul en een instelling van likmevestje… Gaat dat lukken? De mannen gaan in ieder geval bloedserieus in training onder leiding van hun collega Yusuf, oud-marathonloper, om de garage van hun vriend te redden. Onderweg blijkt er meer op het spel te staan dan het halen van de finish…

Een ontroerende musical vol humor over vriendschap, liefde en de sores van vier underdogs met het hart, maar vooral de tong, op de juiste plek. Naar het idee van Martin van Waardenberg en Gerard Meuldijk, doorspekt met nieuwe liedjes van Thomas Acda en in de hoofdrollen onder andere John Buijsman, Kees Boot en Jelka van Houten. De regie is in handen van Job Gosschalk, bekend van JEUK, ’t Schaep met de 5 Pooten en De Zevende Hemel.

 

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden twee vrijkaarten voor de voorstelling van 19 september in de Rijswijkse Schouwburg verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 18 september binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wat is het beroep van Gerard, Nico, Kees en Leo?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *