Met korting naar de minimusical De Kleine Prins (6+)

Op zondag 13 augustus presenteert het Zuiderparktheater de minimusical ‘De Kleine Prins’: gebaseerd op het bekende boek ‘Le Petit Prince’, geschreven door de Franse schrijver en vliegenier Antoine de Saint-Exupéry. Het verhaal bezit alle kwaliteiten om kinderen (en zelfs grote mensen) te laten wegdromen in fantasieën die geen grenzen kennen. Een mooie voorstelling met live muziek, dans, zang en de nodige humor. 

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes. De prins is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat hij zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen. Zo ontmoet hij onder andere een koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Tenslotte komt hij terecht op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en moet in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen. De Kleine Prins schiet de vliegenier te hulp en beleeft meer avonturen dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.

 

Kortingscode


Bezoek deze voorstelling op zondag 13 augustus om 11.00 uur met korting en betaal slechts € 5,00 per kaartje (i.p.v. € 10,00). Ga naar www.zuiderparktheater.nl en via de agenda naar de kaartverkoop van ‘De Kleine Prins’ (via ‘Koop kaarten’). Vul in de Ticketshop de volgende kortingscode in: ‘DeKleinePrins2017’. Ook op vertoon van dit artikel aan de kassa van het Zuiderparktheater (vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling) verkrijgt u korting. 

NB. Bovenstaande actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De kortingscode en kortingsbon zijn in te zetten voor een maximum van vier kaarten per persoon. In deze kortingsactie is geen gratis consumptie inbegrepen. De kortingsprijs is exclusief servicekosten van 1 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.