Kom naar de kraker tegen Ajax!

Aanstaande zondag om 14.30 uur staat de ‘wedstrijd van het jaar’ op het programma tegen Ajax. Een wedstrijd die je natuurlijk niet wilt missen! En uiteraard kan je erbij zijn!

Via ADO Den Haag E-ticketing is het tegenwoordig heel eenvoudig om kaarten te kopen. Selecteer de wedstrijd en het vak, reken de tickets af met Ideal en print je kaarten uit. Let op. Toegang tot het Cars Jeans Stadion is alleen mogelijk met een goed leesbare uitgeprinte e-ticket (of Seizoen Club Card). Het is dus niet mogelijk om via je mobiele telefoon je toegangskaart te laten scannen aan de poort.

Je kunt voor deze wedstrijd alleen kaarten bestellen als je een (Seizoen) Club Card hebt. Zowel Seizoen Club Cardhouder als Club Cardhouders kunnen voor deze wedstrijd twee kaarten bestellen.
Seizoen Club Cardhouders krijgen 10% korting; Club Cardhouders krijgen 5% korting op losse kaarten via E-ticketing. Ga nu snel naar adodenhaag.nl/kaartverkoop en koop vandaag je kaartje nog zodat je er zondag gewoon bij bent!

Rond het Cars Jeans Stadion zijn een drietal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP en P3.

P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren). P1 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen. De kosten om op P1 te parkeren bedragen €10,-.

Foto: Tom Beugelsdijk (rechts) zal zondag de strijd weer aangaan met Hakim Ziyech.

Foto Laurens Lindhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.