Kia Autohaag Zeeuw ondersteunt de Orange Lions voor derde jaar

De voltallige selectie van het Nederlands Mannen Basketbalteam heeft op 2 juli de sleutels overhandigd gekregen van hun Kia’s. Het is het derde jaar op rij dat Kia en dealer Autohaag Zeeuw de Orange Lions ondersteunen. Dit maakt Kia Autohaag Zeeuw tot een partner van het eerste uur, een betrouwbare partner waarop het Nederlands Mannen Team kan bouwen.

De spelers inclusief coach Toon van Helfteren, assistent-coach Sander van der Holst en teammanager Peter van Noord krijgen de beschikking over in totaal zestien Kia’s. Dit jaar rijden ze in twee verschillende Kia modellen: de Niro en de Sportage. De spelers zijn bekend met Kia en roemen het rijcomfort en de beenruimte die deze auto’s bezitten. Jan Hofstede – directeur Autohaag Zeeuw – overhandigde de sleutels.

De voorbereiding van de Orange Lions is op 3 juli gestart. Het Nederlands Mannenteam gaan een spannende pre-WK kwalificatieperiode tegemoet, waar er in augustus vier cruciale wedstrijden tegen Albanië en Oostenrijk op het programma staan. “Kia Autohaag Zeeuw wenst de Orange Lions een goede voorbereiding en veel sportief succes!”

Autohaag Zeeuw is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Met 19 vestigingen heeft Autohaag Zeeuw in 2016 ruim 7500 nieuwe auto’s weten te verkopen waardoor Autohaag Zeeuw nu behoort tot de top 10 van de dealer top 100 in Nederland. Autohaag Zeeuw vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia, Kia en Ford, voor zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens. Met moderne panden, diverse merken en vele nevenactiviteiten staat Autohaag Zeeuw te allen tijde klaar om de klanten optimale service te verlenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *