Jubileumaanbiedingen bij Foodmaster Ambachtsgaarde

Twee jaar geleden hebben Wen en Bianca Dong cafetaria Foodmaster op het gezellige winkelplein aan de Ambachtsgaarde in Den Haag geopend. Door diverse spectaculaire aanbiedingen hebben de inwoners van Den Haag en Wateringen inmiddels kunnen kennismaken met deze fastfoodspecialist. En vanwege het tweejarig jubileum kan iedereen de hele maand september profiteren van spectaculaire jubileumaanbiedingen zoals een gezinszak verse friet voor vier personen voor slechts 4 euro!

Bij Foodmaster Ambachtsgaarde kan men naast de bekende krokante friet een keuze maken uit vele traditionele Hollandse snacks, diverse burgers, vers belegde broodjes, salades, maaltijden, ijs & milkshakes en drankjes. Alles wordt vers, lekker en vooral snel klaargemaakt.
“Absoluut top is de verse friet, die wij momenteel verkopen. Deze friet is super ambachtelijk, want de aardappels betrekken wij rechtstreeks van de boer. De aardappels worden dagelijks vers aangeleverd. We weten dus waar ons product vandaan komt. Vers van het land en door ons met passie gesneden, betere friet is er niet!”
Met de nieuwe slogan ‘De Lekkerste sinds vroeger’ verwijst Foodmaster naar de nieuwe frietcultuur. En met de hygiëne zit het ook goed. Foodmaster Ambachtsgaarde heeft bij een onderzoek door een onafhankelijk controlebureau op hygiëne een 10(!) gehaald.

“Onze uitstraling is eigentijds en altijd duidelijk. Je weet precies wat je kunt verwachten. Dus voor een kwaliteitssnack die je thuis, onderweg of op je werk opeet, ben je bij Foodmaster aan het juiste adres. Het is lekker en daarnaast heel betaalbaar. Elke maand hebben we een nieuwe maandaanbieding dus laat je bij elk volgend bezoek verrassen met een nieuwe aanbieding. Daarom is een bezoekje aan Foodmaster Ambachtsgaarde een ware aanrader!”

Openingstijden
De openingstijden van Foodmaster aan de Ambachtsgaarde 64 (aan het parkeerterrein) in Den Haag zijn op dinsdag, zaterdag en zondag van 15.00 tot 20.00 uur en op woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 20.00 uur. Maandag gesloten. Tel. 070-4069691. Zie ook de website www.ambachtsgaarde.foodmaster.nl of volg hen op facebook: Foodmaster cafetaria Ambachtsgaarde.

“Tot slot, laat de jubileumaanbiedingen in de advertentie op de voorpagina van deze krant niet lopen en kom gezellig langs!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *