Inschrijven voor de Strandwalmarkt

De belangstelling voor een plaatsje op de Strandwalmarkt op zaterdag 9 september tijdens het Strandwalfestival is overweldigend. Er hebben zich al 90 instanties aangemeld. Dit jaar is er weer een keur aan wat Rijswijk te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur, muziek, culinair, sport, gezondheidszorg, dierenwelzijn, religie, veiligheid en duurzaamheid.

Naast bekende organisaties, die zich de afgelopen jaren hebben gepresenteerd op de Strandwalmarkt, zijn er ook nieuwe projecten zoals stichting Responsible Young Drivers met een crashtest, een project van de Provincie Zuid-Holland over veilige verkeersdeelname voor jongeren. Ook nieuw is het paviljoen Dierenplezier waarvoor zich al acht instanties hebben aangemeld die de zorg en het welzijn voor dieren op het oog hebben. In 2014 waren er nog 55 instanties, in 2015 stonden er 75 en in 2016 liefst 100 kraampjes op de Van Vredenburchweg oftewel de Strandwalboulevard. Vanwege de toegenomen belangstelling voor deelname aan de Strandwalmarkt, is Park Welgelegen op zaterdag 9 september van 12.00 tot 17.00 uur geopend.
Het gaat dus weer een drukke, vrolijke, smakelijke en heel gezellige markt worden met alles wat Rijswijk te bieden heeft.

Aanmelden kan nog via strandwalfestival.nl/aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *