HSV Catch dames 1 tweede helft seizoen in promotiepoule 1e klasse

HSV Catch dames 1 hebben zich geplaatst in de promotiepoule in de 1e klasse softbal. Nadat vorige week de punten niet waren gepakt, moest er orde op zaken worden gesteld en minimaal één wedstrijd van de dubbele wedstrijd worden gewonnen. En dat is met volle overtuiging gebeurd door Braves uit Gouda te kloppen met klinkende munt.

20-4 werd de eerste wedstrijd en doordat de tweede met 8-4 ook werd gewonnen, staat Catch dames 1 op de derde plaats en gaat daarmee eervol naar de promotiepoule. De promotiepoule bestaat uit de top vier, aangevuld met de top vier van de andere 1e klasse.

Vanaf zondag 25 juni zullen er op Catch attractieve wedstrijden te zien zijn, te starten met thuiswedstrijden om 14.30 en 16.30 uur tegen Caribe uit Groningen. Voor het overig programma kunnen geinteresseerden terecht op www.hsv-catch.nl.

OVER CATCH
Catch is binnen de regio Haaglanden een sportvereniging die uitdagende sportieve- en sociale activiteiten aanbiedt gericht op honk- en softbal. Catch investeert duurzaam in vrijwilligers, leden en de maatschappij. Wij bieden een veilige en sociale omgeving waar iedereen tot zijn recht komt en gewaardeerd wordt voor de prestaties die hij levert voor de vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *