Happy Halloween in Familiepark Drievliet

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Tijdens de herfstvakantie is het extra griezelig in Familiepark Drievliet. Voor families met kinderen wordt er Happy Halloween gevierd met vrolijke heksen en spoken. Er is een gezellige Halloweenmarkt met spannende artikelen. Kinderen kunnen onder andere leren hoe ze van een pompoen een lantaren kunnen maken. Wie graag anderen wil laten schrikken, kan zich gratis als griezel laten schminken.

Het familierestaurant Paviljoen in Drievliet is omgetoverd tot griezelrestaurant met speciale heksenmenu’s. Een bezoek brengen aan het Spookmuseum van Drievliet is ook een hele belevenis. Het wordt bewoond door skeletten, trollen en andere vreemde griezels. Voor de wat oudere bezoekers die echt willen griezelen, komen aan het eind van de dag de spoken daar tot leven.
In het Parktheater van Drievliet worden dagelijks spannende shows in de sfeer van Halloween gepresenteerd. Aanvang 14.00 uur.

Duizenden jaren geleden vierden de Kelten op 31 oktober oudejaarsavond. Zij geloofden dat die avond de geesten van de overledenen hun vroegere woonplaatsen bezochten. Dat is de reden waarom de dorpelingen vreemde kleren aandeden om zich onherkenbaar te maken en de geesten af te schrikken.

Familiepark Drievliet is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 14 t/m 22 oktober, en 25, 28 en 29 oktober. Het park is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De ingang van het park ligt aan de Laan van ‘s-Gravenmade te Den Haag. De toegangsprijs bedraagt € 22,50 p.p. (online € 20,50 p.p.) en kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 15×2 vrijkaartjes voor Familiepark Drievliet verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 16 oktober binnen zijn.


COUPON

Vraag: Wat vierden de Kelten duizenden jaren geleden op 31 oktober?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.