Haags talent wint landelijke talentenjacht!

Shownieuws uit de Hofstad

Afgelopen zondag na een lange aanloop van voorrondes en een halve finale met een start van maar liefst 50 deelnemers waaronder ook talent uit onze Hofstad, won de Haagse François Pieters de talentenjacht 2017!

Dit gebeurde allemaal in het altijd gezellige cafe ’t Sientje in Apeldoorn. Een echt begrip. Elke artiest uit het hele land, klein en groot heeft hier al weleens gestaan. Het kon eigenlijk geen toeval meer zijn. Weer stonden er meerdere Haagse talenten in de finale van een belangrijke landelijke talentenjacht. Waar de afgelopen jaren er in het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ de helft van de finalisten uit Den Haag kwam, vervulden dit keer weer vier artiesten uit de Hofstad een belangrijke rol.

De finalestrijd van twaalf deelnemers waaronder jong talent Karel Mahieu, Gerrit Schneider en Corrie Koenen (allemaal steengoed en uit Den Haag en omstreken) won François de hoofdprijs met zijn vertolking van ‘Angels’. Deze prijs bestaat uit een tekst en nummer van Bram Koning en Manfred Jongenelis, die ook nummers produceerden voor onder andere Wesley Ponsen, en een videoclip van Kaska producties.
”Ik had dit echt niet verwacht. Met deze combinatie toppers moet er wel iets unieks uit komen,” aldus een trotse François.

Den Haag Music en Hofstad Boekingen waren erbij. Nieuwsgierig naar de beelden, bekijk deze dan online op de Facebook Pagina ‘Den Haag Music’.

Tekst: Wesley van de Leur • Foto: w81photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.