Gratis activiteiten voor ouder en kind

In de Rijswijkse Week van de Opvoeding, van 9 tot en met 13 oktober, biedt het CJG Rijswijk samen met andere organisaties een aantrekkelijk programma boordevol activiteiten voor ouders, andere opvoeders en professionals en kinderen. Elke dag staat in het teken van een bepaald thema.

Het opvoeden van kinderen is soms best lastig. Daarom staat in oktober één hele week in het teken van opvoeden en ouderschap. Het CJG Rijswijk wil daarmee laten zien dat ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden, er niet alleen voor staan.

Bewustwording
In de Week van de Opvoeding gaat het om ontmoeting en uitwisseling: tussen ouders, mede-opvoeders en professionals. En het gaat ook om het bewust worden en uitspreken van vragen rond de opvoeding en het ouderschap.
Verschillende locaties
In de Rijswijkse Week van de Opvoeding heeft iedere dag een ander thema. Tijdens de Dag van de Professional op 12 oktober, vindt voor beroepskrachten die met opvoeden van kinderen te maken hebben, een speciale themabijeenkomst plaats. Rond de andere thema’s vinden er op verschillende locaties in Rijswijk activiteiten plaats, waaronder in en rond het CJG Rijswijk zelf. Meedoen aan deze activiteiten is voor ouders en kinderen gratis. Het volledige programma van de Week van de Opvoeding staat op www.cjgrijswijk.nl

Foto: Kraambezoek van wethouder Marloes Borsboom aan de winnaars van de geboortekaartjesactie van het Centrum voor Jeugd en Gezin, Hiddo & Marlous Scott.

Foto Erwin Dijkgraaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.