Fun runnen bij ADO Den Haag

Zondag 8 oktober vindt de tweede editie van de Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag plaats. Een uniek hardloopevenement door en rond het Cars Jeans Stadion voor het goede doel! Lopen langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de ADO Den Haag spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De finish is op de middenstip! De Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers.

De deelnemers kunnen meedoen aan drie afstanden; de family/kids run van 1500m, de 5km run en de 10km run. Met deze FunRun wordt geld opgehaald voor de goede doelen ADO Den Haag in de Maatschappij en de Stichting Bewegen Tegen Kanker.

Ruud van Eck, de organisator van hardloopwedstrijden door voetbalstadions door heel Nederland: “Het unieke aan deze leuke hardloopwedstrijden is dat men op een andere sportieve manier met de favoriete voetbalclub bezig is en eindelijk het veld zelf mag betreden. De opbrengst van deze FunRuns wordt verdeeld en gaat naar de eigen foundations van de voetbalclubs, en is altijd ook nog gekoppeld aan een lokaal goed doel.”

Schrijf je nu in en maak eenvoudig je eigen donatiepagina deel die met familie en vrienden. Inschrijven kan al vanaf 7 euro.” Het event wordt mede mogelijk gemaakt door de maatschappelijk bewuste instellingen en bedrijven Basic-Fit, Innova Energie, Univé, ADO Den Haag en ziekenhuis HMC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.