Frank Verhoef en Daphne Li-Verhoef van LV Content

Kunnen jullie iets vertellen over jullie achtergrond?
We hebben veel ervaring in de offline- en online-journalistiek en in de psychologie. Als journalist moet je snel reageren, of je nou voor een dagblad, een weekblad of een blog schrijft. De actualiteit haalt je in als je niet oplet. In de psychologie heb je meer ruimte om dieper op de stof in te gaan en onderzoek te doen.

Waarom besloten jullie LV Content op te richten?
Veel getrouwde stelletjes zouden van hun leven niet willen samenwerken. Wij juist wel. Eind maart zagen we de kans schoon. We gingen naar de KVK bij het Malieveld om ons in te schrijven met LV Content. Nu werken we voor een aantal heel mooie opdrachtgevers. Afgelopen zomer werkten we vanuit Hong Kong. Toen hebben we veel nagedacht over het werk en de kwaliteit die wij willen leveren.

Kunnen jullie LV Content beschrijven? Wat voor diensten leveren jullie?
LV Content is een modern contentbureau. We zijn thuis in veel disciplines. Denk aan journalistieke en commerciële teksten, maar ook aan het bedenken van strategieën voor sociale media en het ontwikkelen van concepten voor YouTube. Dat doen we net zo lief vanuit Nederland als het buitenland. Als we maar internet hebben.

Wat maakt LV Content uniek?
Dat we het samen doen.

Wat zijn jullie toekomstplannen met LV Content?
Stiekem willen we alle spelfouten de wereld uithelpen. We gaan ons nu focussen op de uitbouw van het bedrijf. We willen nog meer klanten helpen door ze beter offline én online op de kaart te zetten. Op termijn willen we een kantoor openen en stages aanbieden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de site: www.lvcontent.nl of neem contact op via info@lvcontent.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *