Fithockey 50-plus ook in de zomermaanden

De fithockeyers van Hockeyclub Wateringse Veld (HCWV) vormen een gezellige groep. Ze komen trouw elke maandagochtend fithockey spelen. “Dit jaar voor ’t eerst ook de hele zomer door. Met vaak mooi weer. Een ideaal moment dus om het ook een keer te komen proberen!”

Fithockey is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 50 jaar.  Het wordt gespeeld op een kunstgrasveld, dus in de buitenlucht. Door het gebruik van veilige materialen (zachte knots en bal) en aangepaste spelregels is fithockey geschikt voor deelnemers met èn zeker ook zonder hockeyervaring. Het spel kan worden gedoseerd waardoor fithockey op ieders fysieke gesteldheid kan worden gespeeld. De deelnemers nemen daarna met elkaar gezellig een drankje.
Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Dat kan elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur op de hockeyvelden aan de Leyweg 1630 (voormalig Celeritas) in Den Haag. De eerste keer is gratis. “De vereniging zorgt voor deskundige begeleiding en de benodigde materialen.”

Aanmelden of meer informatie? Stuur een email naar fithockey@hcwv.nl of kom op een maandagochtend vrijblijvend een keertje kijken of meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.