Finale stadsdeel Escamp Haagse Succes Awards

Zaterdag 14 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur wordt de finale van de vijf genomineerden van stadsdeel Escamp van de Haagse Succes Awards in wijkcentrum Bouwlust aan de Eekhoornrade 215 gehouden. Een deskundige jury zal beoordelen wie in aanmerking komt voor de prijs van 1250 euro voor het origineelste initiatief.

In Den Haag komen vele culturen samen! De meer dan 140 culturen en een diversiteit aan geloven en levensovertuigingen maken Den Haag bruisend, interessant en werelds. Er gebeuren zoveel positieve dingen in de stad en in de wijk. Initiatieven om de leefbaarheid te vergroten, die stimuleren om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren en zorgen voor een fijne leefomgeving. Allemaal initiatieven die vanuit de Hagenaars zelf komen en die een inspiratie zijn voor de stad. Met de Haagse Succes Awards waarderen we gezamenlijk deze positieve initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie in de stad Den Haag.

Alle organisaties en personen die zich inzetten voor integratie en verbinding in Den Haag konden zich de afgelopen weken aanmelden voor de Haagse Succes Awards. Tijdens 8 evenementen in 8 stadsdelen maken 8 organisaties kans op een prijs van 1250 euro.

De vijf genomineerden van stadsdeel Escamp zijn: Stichting Umubano, Stichting Morgenstond, Henk Augustijn, Union Cultural en Dance with Discipline.

De genomineerde initiatieven staan op www.haagssucces.nl/de-genomineerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.