Feestelijke VIP-vaart naar het Varend Corso

Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus vaart De Hollandse Vloot naar het jaarlijkse varend bloemenfestijn in het Westland, Den Haag, Rijswijk en Delft. Tijdens het Varend Corso worden tientallen schuiten met bloemen opgemaakt en kunt u een uur lang van deze schitterende boten genieten. Het thema van dit jaar is ‘Be Happy’.

Wilt u het Varend Corso eerste rang vanaf het water aanschouwen? Reserveer dan een plekje bij De Hollandse Vloot. De Hollandse Vloot biedt speciaal voor deze prachtige gelegenheid feestelijke VIP-vaarten met prosecco en lekkere hapjes. Zelfs met minder weer zit u lekker droog.

De prijs van de vaart is €25,-. Dit is inclusief koffie, thee, drankjes, hapjes en een heerlijke prosecco. Bovendien zijn alle schepen feestelijk versierd en voorzien van toiletten en een schipper/gids. Reserveren kan via info@dehollandsevloot.nl of via 0174-623622.

De tijden zijn op vrijdag van 13.00 tot 16.15 uur vanaf de Bonte Haas in Wateringen; op zaterdag van 15.15 tot 18.45 uur vanaf Poeldijk en op zondag van 14.15 tot 18.00 uur vanaf Zieken in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.