Feestelijke start bouw Wonen à la Carte Parkrijk

Wethouder Ronald van der Meij heeft samen met een aantal toekomstige bewoners van Wonen à la Carte Parkrijk in RijswijkBuiten, twee mooie borden onthuld waarop de gevelaanzichten van de nieuw te bouwen woningen zijn te zien. Alle kopers hebben door het zetten van een handtekening op het bord, symbolisch opdracht gegeven voor de bouw van hun unieke woning.

Na het welkomstwoord van Frans van Sliedregt, directeur Wonen à la Carte BV, feliciteerde wethouder Van der Meij de toekomstige bewoners met hun nieuwe woning en heette ze van harte welkom in Parkrijk, RijswijkBuiten. De heer Wytzes, directeur Productie Dura Vermeer Bouw Zuid West, bedankte de kopers voor het vertrouwen dat zij hebben in Dura Vermeer voor de bouw van hun woning.

Nadat de toekomstige bewoners hun handtekening hadden gezet, kon er een hapje gegeten worden en werd er volop van de gelegenheid gebruik gemaakt om weer eens gezellig met de buren bij te praten!

RijswijkBuiten
In de komende jaren verandert de zuidkant van Rijswijk compleet. Tussen 2013 en 2023 worden er circa 3.400 woningen gerealiseerd in Sion en Parkrijk. Inmiddels zijn al meer dan 1000 woningen ontwikkeld, verkocht en gerealiseerd. De eerste inwoners wonen al meer dan 3 jaar met veel plezier in hun nieuwe duurzame woning. RijswijkBuiten wordt een wijk die in het oog springt. Een wijk voor en van iedereen, maar bovenal een duurzame wijk. De woningen worden standaard met een EPC van 0,0 gerealiseerd. Daarnaast heeft RijswijkBuiten ook de eerste nul-op-de-meter woningen. Energiezuinig dus en dat ziet men terug in de energierekening. Maar ook duurzaam door de ruime opzet, de groene omgeving en het water in het gebied.

Meer informatie over de wijk en de diverse nieuwbouwprojecten staat op www.rijswijkbuiten.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *