Escape Room The Game met gloednieuwe uitbreidingsset

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Tien jaar na het openen van ‘s werelds allereerste Escape Room is het fenomeen nog altijd ongekend populair. Eind vorig jaar lanceerde de Rotterdamse Spellenuitgever Identity Games ’s werelds eerste variant op de populaire real-life gamebeleving voor thuis. Nu kun je opnieuw de spannende gamebeleving ervaren met vier uitbreidingssets.

‘Space Station’, ‘Funland’, ‘Murder Mystery’ en ‘Casino’ laten je de strijd aangaan met de klok om
alle aanwijzingen binnen zestig minuten op te lossen. Dit najaar lanceert Identity Games de allereerste VR set voor Escape Room The Game, die als uitbreidingsset of als los spel te spelen is. De verkoopprijs van het spel is 31,99 euro en van de uitbreidingsset 9,99 euro.

“In Japan opende tien jaar gelden de eerste Escape Room,” aldus een woordvoerder van Identity Games. “Sindsdien is jezelf laten opsluiten een wereldwijde hype. Net als in een real-life Escape Room draait het in Escape Room The Game om het oplossen van breinbrekende puzzels in een race tegen de klok. Binnen zestig minuten moet je samen verbanden leggen tussen de willekeurige aanwijzingen om binnen de tijd drie codes te ontcijferen. Naast de vier verschillende escape rooms in Escape Room The Game zijn nu vier nieuwe uitbreidingssets beschikbaar om de spanning van real-life gamebeleving thuis te ervaren.”

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant wordt een Escape Room The Game met een uitbreidingsset verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 10 juli binnen zijn.

COUPON
Vraag: Hoeveel uitbreidingssets zij er binnenkort verkrijgbaar?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.