Erik de Jong Uitvaartbegeleiding en Florence Wenst zijn partners

De stichting Florence Wenst en Erik de Jong Uitvaartbegeleiding in Oud-Rijswijk hebben afgelopen vrijdag een partnerovereenkomst gesloten. Met een stevige handdruk van Jacoline Lems van de stichting en Erik de Jong (zie foto) werd deze bekrachtigd.

Florence Wenst biedt de bewoners van de verschillende Florence-vestigingen een scala aan activiteiten. “We houden,” zegt Jacoline Lems, “bewoners niet alleen actief op gebied van bewegen, maar ook op cultureel gebied. Het gaat erom hen een beter leven te bieden met goede herinneringen.”

Zo maakt de stichting het mogelijk dat het Residentieel Revue Gezelschap binnenkort voorstellingen geeft in onder meer de woonzorgcentra Wijndaelercentrum en CoornhertCentrum. In november wordt een concours voor muzikale talenten georganiseerd.

Door een partnerovereenkomst aan te gaan maakt de Rijswijkse uitvaartondernemer Erik de Jong het mede mogelijk dat oudere mensen van deze activiteiten kunnen genieten. Jacoline Lems zou het fijn vinden als meerdere ondernemers het voorbeeld van De Jong volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.