Catch organiseert “Catch Beach Baseball 2017”

Honk- en softbalvereniging Catch uit de Gemeente Leidschendam- Voorburg organiseert op zaterdag 8 juli 2017 voor de tweede keer een groots internationaal honk- en softbal evenement in het The Hague Beach Stadium op het strand van Scheveningen. In en rondom het stadion zullen door diverse jeugdteams wedstrijden in het zand worden gespeeld. Meerdere teams uit Frankrijk nemen ook deel aan dit toernooi. Totaal zullen er 30 teams meedoen, waardoor het weer een festijn zal worden. Voor toeschouwers is de toegang is gratis!

Het evenement wordt georganiseerd op zaterdag 8 juli van 10:00 uur tot 18:00 uur in The Hague Beach stadium. Alle jeugdteams van Catch zullen in actie komen tegen leeftijdsgenoten van andere honk- en softbalverenigingen. Het toernooi is puur voor fun. Er wordt niet op niveau, maar op leeftijd ingedeeld. Door de aangepaste regels bij deze ‘beach’ variant ontstaan desalniettemin prachtige acties. Spectaculaire slidings, verre sprongen om nog net die ene bal te kunnen pakken, opvliegend zand: door de zachte ondergrond ontstaat er extra ruimte voor spektakel.

Wereldwijde aandacht in 2016
In 2016 is Catch Beach Baseball voor het eerst georganiseerd. Het event was meteen een groot succes. Honk- en softbal op het strand is namelijk uniek en werd bij de eerste editie op social media wereldwijd opgepakt. De aftermovie is de hele wereld rond gegaan.

Kennismaken met honk- en softbal
Sportiviteit en gezelligheid vormt een belangrijk element binnen de honk- en softbalwereld. In de breedtesport geldt veelal meedoen is belangrijker dan winnen. Daarom is bij HSV Catch iedereen welkom. Beginner of gevorderd, dat maakt dan niet uit. Tijdens Catch Beach Baseball kan iedereen het sfeertje komen proeven.

Competitie
De competitie van Catch loopt van begin april tot oktober, met uitzondering van de zomervakantie. Tijdens het seizoen kunnen leden gewoon instromen. Er zijn teams waar nog ruimte is.

Over Catch
Catch is binnen de regio Haaglanden een sportvereniging die uitdagende sportieve- en sociale activiteiten aanbiedt gericht op honk- en softbal. Catch investeert duurzaam in vrijwilligers, leden en de maatschappij. Wij bieden een veilige en sociale omgeving waar iedereen tot zijn recht komt en gewaardeerd wordt voor de prestaties die hij levert voor de vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *