Breed aanbod Verlichting For All

Aan het begin van dit jaar opende Verlichting For All haar deuren in Megastores Den Haag. De enorme winkel met een vloeroppervlak van ruim 1100 vierkante meter biedt een uiterst breed aanbod van alle mogelijke verlichting voor in en om het huis.

Verlichting For All is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Living For All uit Uden en Globo Lighting, een Oostenrijkse wereldspeler op het gebied van lichtdecoratie. Niet zo gek dat je in de nieuwe winkel naast allerlei in- en exterieurverlichting dan ook allerlei unieke kleinmeubelen zult aantreffen in een zoektocht naar de fraaiste oplossingen voor jouw interieur.

Zo tref je in de winkel een hanglamp aan met 16 wijnglazen. Dat is nou pas echt leuk voor je gasten aan de lange tafel. Ook op het gebied van tuinverlichting en de komende Kerstverlichting komt Verlichting For All met een geheel eigen assortiment.

De nieuwe winkel past geheel binnen de herontwikkelingsplannen van Megastores; meer beleving, een uitgebreider aanbod en aanpassingen ten behoeve van meer comfort voor de bezoeker. De winkel is gelegen op enkele meters voor de rotonde bij de Woonexpress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.