Alle bewoners van de Bomenbuurt gaan picknicken

Dit jaar organiseert de Bomenbuurt Rijswijk ook weer de traditionele buurtpicknick. De picknick zal op zondag 24 september tussen 15.00 en 19.00 uur gehouden worden in het Huis te Hoornpark, gelegen aan de Sir Winston Churchilllaan, de Thierenskade en de Cederlaan.

“Wij zorgen er net als andere jaren ervoor dat u een fijne en gezellige middag heeft en we hebben er bewust voor gekozen om de buurtpicknick laagdrempelig te houden. Iedereen uit de Bomenbuurt is welkom en u kan aansluiten wanneer u wilt. De picknick staat in het teken van gezelligheid, kennis maken, bijkletsen, en samen eten delen. Er wordt muziek verzorgd door DJ Martijn, onze Bomenbuurt DJ. De kinderen kunnen cupcakes versieren of heerlijk spelen op het luchtkussen en de stormbaan.”

“Speciaal voor de wat oudere inwoners van de Bomenbuurt hebben wij de ophaalservice. Het kan zijn dat het voor u moeilijk is om zelfstandig naar de buurtpicknick te komen. Misschien bent u slecht ter been, vindt u het niet prettig om ergens alleen aan te komen, u kunt niets meenemen of weet niet wat u kunt verwachten. U kunt dan bellen met de organisatie op 06-23241697 en samen bedenken we een oplossing. Er zijn bijvoorbeeld altijd buren die u graag komen ophalen.”

“Het de bedoeling dat u uw eigen eten en drinken meeneemt (het is immers een picknick). Wel is het leuk als u iets extra’s voor uw buren maakt, zodat zij ook van uw kookkunsten kunnen genieten en u van die van hen.”

“Bij aankomst ontvangt u welkomstdrankje, waarbij wij u vragen om uw naam en straatnaam door te geven. U krijgt van ons een sticker met deze gegevens, altijd handig om te weten wie bij u in de straat woont en met wie u uw eten (mogelijk) deelt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.