ADO Den Haag Seizoen Club Card nog aantrekkelijker!

Het is dit seizoen nóg aantrekkelijker om een Seizoen Club Card te nemen. Met een Seizoen Club Card ben je de rest van het seizoen verzekerd van je plek in het stadion én profiteer je van vele voordelen. Zo is het vele malen goedkoper dan het bestellen van losse tickets en krijg je bijvoorbeeld korting in de Fanshop.

ADO Den Haag heeft de ambitie om elke thuiswedstrijd in een zo vol mogelijk stadion te spelen. Gezien het relatief laag aantal Seizoen Club Cardhouders moeten er daarom helaas nog veel dagkaarten verkocht worden.

Om te bouwen aan een structureel vol Cars Jeans Stadion is besloten om de Seizoen Club Card nóg aantrekkelijker te maken. Op de Aad Mansveldtribune introduceert ADO Den Haag voor dit seizoen een Seizoen Club Card voor volwassenen en jongeren voor respectievelijk €150,00 en €120,00. Dit is een verlaging van zo’n 30%!

Het doel van deze forse verlaging is om meer Seizoen Club Cards te verkopen, wat voor nog meer sfeer in het stadion zal zorgen!

Verder introduceert ADO Den Haag dit seizoen een speciaal tarief op vak D/E voor 65+ers. Senioren beleven al voor €175,00 de rest van het seizoen in het Cars Jeans Stadion! Ga snel naar de website voor meer informatie.

Foto: ADO-icoon Lex Immers hoopt dat nog vele fans een Seizoen Club Card zullen aanschaffen.

Foto Angelo Blankespoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.