Aanbod en service van Korteland Auto’s uitgebreid

Met opening van een derde filiaal heeft Korteland Auto’s in Rijswijk zijn aanbod en service weer uitgebreid. Op een afstand van ongeveer 500 meter van de huidige vestigingen aan de Oranjelaan en de Geestbrugweg is afgelopen maand een pand aan de Cromvlietkade in gebruik genomen. “In verschillende opzichten hebben we nu meer capaciteit dan voorheen,” aldus vader Willem Bok en zoon Jesse die samen het gerenommeerde autobedrijf Korteland Auto’s runnen.

In het bedrijfspand aan de Cromvlietkade zijn zowel een werkplaats als een showroom gevestigd. Tevens is er een groot buitenterrein. “We hebben nu behoorlijke ruimte voor de auto’s, die we inkopen en ook voor de auto’s die we zelf importeren. Er is dus voldoende gelegenheid om deze occasions verkoopklaar te maken,” aldus Willem Bok. Zoon Jesse vult aan: “En er is ook voldoende ruimte voor de opslag van winterbanden, die voorheen elders werden opgeslagen. We hebben nu alles in eigen huis, dus kunnen we sneller schakelen.”

Bij Korteland Auto’s kunnen particulieren en bedrijven sinds jaar en dag terecht voor de aanschaf van jonge gebruikte personenauto’s van alle merken. Verder kunnen alle auto’s – van hele oude tot hele jonge – hier onderhouden en gerepareerd worden. Grote en kleine onderhoudsbeurten en APK-keuring, alles is mogelijk. “Zelfs zoekopdrachten ofwel een zogenaamd verlanglijstje van klanten kunnen wij aan voldoen!”
Verdere trefwoorden van Korteland Auto’s zijn: deskundige en ervaren medewerkers, moderne (uitlees)apparatuur, financiering, lid van de BOVAG en RDW erkend.

Dit jaar bestaat Korteland Auto’s precies 80 jaar. In deze jaren heeft dit bedrijf zich ontwikkeld als een betrouwbaar adres. “Korteland Auto’s is uitgegroeid tot een toonaangevend autobedrijf en daar zijn wij zeker trots op!”

Contact
Korteland Auto’s is gevestigd aan de Oranjelaan 42 in Rijswijk. Tel. 070-3902900. E-mail: info@kortelandautos.nl. Website www.kortelandautos.nl. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 08.00-17.30 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur.

Foto: Willem (links) en Jesse Bok zijn zichtbaar trots op de uitbreiding van Korteland Auto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.